Liftutleie20. feb 2019

Lift fra Ramirent vist sammen med to anleggsarbeidere

Finn den riktige liften for arbeidet

Det finnes mange ulike typer lifter som passer til ulike formål. Vi drar deg en rask tur innom alle de ulike typene, slik at det blir enklere for deg å velge riktig lift til ditt neste prosjekt!

mastelift, lift, liftutleie, ramirent

Mastelift

Mastelifter er kompakte, batteridrevne og selvgående vertikalløftere for innendørs bruk. De leveres med merkefrie hjul, og har proporsjonal styring av drift og løft samt smidig manøvrering. Noen modeller leveres med utskyv i plattformen, og andre med jib - rekkevidde inntil 3.20 m. Ramirent tilbyr utleie av en rekke forskjellige mastelifter.

sakselift elektrisk/hybrid, lifter, liftutleie

Sakselift - Elektrisk og hybrid

Ramirent har et bredt utvalg av selvgående sakselifter til arbeid innendørs, og enkelte modeller kan også brukes utendørs. Hybrid kan brukes både innen- og utendørs. Disse liftene styres og kjøres trinnløst fra plattform, og er utstyrt med merkefrie hjul og utskyv i plattformen. Ramirent tilbyr utleie av disse liftene.

Bomlift elektrisk/hybrid, liftuleie, leie, lift

Bomlifter - Elektrisk og hybrid

Våre elektriske bomlifter kan benyttes til arbeid innendørs. Hybrid derimot, kan benyttes til arbeidsoppgaver både innen- og utendørs. De har blant annet trinnløs operasjon av drift og løft, leveres med jib (noen med roterende jib), vridbar kurv og knekkarm. I tillegg løfter de både vertikalt og horisontalt.

Sakselift terreng, liftutleie, ramirent

Sakselift terreng

Ramirent har et bredt utvalg selvgående sakselifter for arbeid utendørs. Disse liftene styres og kjøres trinnløst fra plattformen. Noen med automatisk nivellering, og alle med 4WD. Vi kan også tilby lifter spesialisert for tunnelarbeid som er påmontert mye spesialutstyr.

bomlift terreng, liftutleie, ramirent

Bomlift terreng

Våre selvgående bomlifter egnes godt til utendørs arbeid. Alle har trinnløs operasjon av drift og løft, leveres med jib og vridbar kurv. Bomliftene med knekkarm løfter både vertikalt og horisontal, mens bomliftene med teleskop har god rekkevidde. Videre har alle bomliftene 4WD og noen 4WS. Nyere modeller av terrengbommer har også større kapasitet i kurv, opptil 454 kg. Ramirent tilbyr et bredt sortiment for utleie av bomlifter.

tilhengermonterte lifter, lift utleie

Tilhengermonterte lifter

Tilhengermonterte lifter er lette å transportere og passer utmerket til alle typer håndverks- og malerarbeid. De kan drives av batteri og/eller 220 volt, samt noen med bensinaggregat. Liftene har støttebein som sikrer stabilitet og retter derfor opp maskinen i skrånende terreng. Ved vektbegrensninger på arbeidsstedet, er dette et godt valg.

Anleggsarbeidere ser på en personløfter, spesiallift

Spesiallifter

Ramirents spesiallifter kan benyttes til arbeidsoppgaver på ellers utfordrende steder. Takket være de unike egenskapene, er liftene generelt praktiske og lett håndterbare. Smartlifter brukes til vindusmontering. Ramirent har også terrenggående lifter med belter. Utleie av spesiallifter finner du hos Ramirent.

bilmontertlift, liftutleie, ramirent, personløfter

Bilmonterte lifter

Våre bilmonterte lifter har god arbeidshøyde og lang rekkevidde. Ikke minst er de godt egnet for arbeid der det kreves fleksibilitet i forhold til forflytninger. Liftene leveres med teleskopbom og noen med jib.

Vi har samlet de mest stilte spørsmål og svar på lift og liftuleie her!

Sjekkliste for valg av lift

 • Innendørs eller utendørs? For innendørs jobb, velg elektriske lifter.

 • Elektrisk, batteri eller diesel? Vi hjelpder deg å velge til ditt prosjekt

 • Underlag? Stabilitet er viktig for sikkerheten og komforten.

 • Hindere i veien? Kontroller bredde, høyde og radius der hvor du skal jobbe

 • Arbeidshøyde? Hvor høyt skal du jobbe? Hvilken rekkevidde trenger du?

 • Løftekapasitet? Antall personer, maskinvekt, materialvekt etc.

 • Type arbeide? Lett eller tungt arbeide?

 • Trengs støtteben? For stabilitet og hellende arbeidsflater

 • Tillatelse for gjennomføring av arbeidet? Trenger du tillatelse for plassering av liften?

 • Tidsrom for leie? Planlegg i god tid, så får du den beste liften

 • Leveranse av utstyr? Hvordan skal liften transporteres?

 • Vekt for henger/bil? Vi hjelper deg å velge riktig utstyr!

Mange års erfaring

Ramirent har mange års erfaring med liftutleie. Vår unike faglige kompetanse med spesialister på mange produktfelt, gjør at vi kan hjelpe deg med å finne den optimale løsningen tidlig i planleggingsfasen. Vi bidrar også under hele prosjektet for å bedre fremdriften og øke produktiviteten.

Vi holder stort fokus på sikkerhet, og alle lifter kontrolleres regelmessig i henhold til krav i lovverket (periodisk- og årskontroller). Ramirentskolen tilbyr opplæring og kurs i forbindelse med bruk av personløfter. Leier du lift av Ramirent sørger vi for at den er på plass når du trenger den, vi utfører service på stedet og henter liften når du er ferdig.

Hos oss kan du leie akkurat den liften du trenger for ditt prosjekt. Vi har mange modeller som passer ulike formål. Leier du av Ramirent, slipper du dermed unødvendige kapital- og vedlikeholdskostnader.

 • Stort fokus på sikkerhet

 • Kontrollerer i henhold til lovverket

 • Økt trygghet og sikkerhet

 • Vi tilbyr opplæring og kurs

 • Lifter fra ledende leverandører

Last ned vår lift katalog

Ta kontakt med oss!

Vi hjelper deg med å velge riktig modell, alt etter hvilket behov du har. Ved leie av lift hos oss, sørger vi for at liften kommer på plass og kurser ditt personell. I tillegg utfører vi service på stedet og henter liften når du er ferdig. På denne måten hjelper vi deg med effektiviteten i ditt prosjekt.

Finn ditt lokale kundesenter her!
Christina Niemi
Christina Niemi

Marketingsjef