Velg land Kundeportalen
Forside    Nyheter

Nyheter fra 2008

01.06.2008
Med i alt 5 avdelinger er Bautas mer tilgjengelig enn noen sinne i Bergensområdet, og størst på utleie av maskiner og utstyr i regionen. Våre fasiliteter er tilrettelagt slik at alle våre kunder, uansett om det er en stor entreprenør eller privatkunde, tilbys det utstyret og den kunnskap som behøves. Vi løser det!
01.03.2008
Etter nøye overveielse har LK Produkter besluttet å selge sin virksomhet til Bautas. Avtalen er gjeldende fra 1. april og innebærer en overtakelse av deres kundemasse, utleieprodukter og 3 ansatte.
30.01.2008
Tirsdag 29. januar åpnet Bautas sin nye lagertank for propan med en markering på Lahaugmoen. Propan til oppvarming og uttørking av bygg i byggeperioden har hatt økende etterspørsel de senere år. Med den nye tanken på Lahaugmoen og et enda bedre tilbud på distribusjonssiden, vil Bautas gjøre propan mer tilgjengelig for utbyggere i hele Sør-Norge.
 
Vi bruker cookies for at Ramirent skal gi deg en bedre brukeropplevelse. Ved å bruke vår nettside samtykker du til vår bruk av cookies. Les mer.
Ok