Velg land Kundeportalen
Forside    Nyheter

Nyheter fra 2006

02.04.2006
Nylig ble det inngått en avtale mellom Statsbygg og Bautas i forbindelse med byggingen av det nye operahuset i Oslo. Avtalen omfatter leie og drift av stillaser, rigger, anleggsheiser, lifter og arbeidsplattformer. Kontraktssummen er på 19 millioner kroner.
01.04.2006
Norges største utleieselskap, Bautas, vokser videre og har fra 1. mars opprettet en avdeling i Stavanger. Det blir selskapets 41. avdeling i Norge.
01.03.2006
Byggenæringens Landsforening (BNL) har med utgangspunkt i prosjektet "Seriøsitet i byggenæringen" etablert en felles kvalifikasjonsordning for bygg- og anleggsnæringen, kalt StartBANK.
01.03.2006
Operaprosjektet har siden det ble start opp, hatt en egen HMS-pris. Bakgrunnen for å etablere prisen var å øke fokus på HMS blant alle ansatte prosjektet. – Jeg er overbevist om at denne prisen har hatt positive konsekvenser for HMS-arbeidet på Operaen, påpeker Morgan Stigh i Statsbygg
 
Vi bruker cookies for at Ramirent skal gi deg en bedre brukeropplevelse. Ved å bruke vår nettside samtykker du til vår bruk av cookies. Les mer.
Ok