Velg land
Forside    Referanser    Thor Heyerdahl Videregående Skole

Thor Heyerdahl Videregående Skole

Nye Thor Heyerdahl videregående skole blir på hele 26.600 kvadratmeter, og samtidig åpner idrettsanlegget Arena på cirka 7.200 kvadratmeter. Prosjektet er et av Norges største skoleprosjekter, og har en total kostnadsramme på rundt en milliard kroner.
 
Ramirent har stilt levert byggmaskiner og utstyr, elektro, lifter, minikraner, vare- og personheiser.  – Vi har også levert en toetasjes brakkerigg og et telt med full oppvarming og belysning som fungerer som midlertidige skolebygg, sier avdelingsleder Harald Moholt ved Ramirent i Tønsberg. Ramirents direkte kunde i prosjektet var Veidekke.

Midlertidige lokaler: God løsning for oss

- Jeg ser frem til å flytte inn i permanente lokaler, men dette har fungert bra som en midlertidig løsning, sier Larsen Halvard Larsen, prosjektrektor ved Thor Heyerdahl videregående skole. Også teltet på 900 kvadratmeter har fungert bra som midlertidig skolebygg. – Vi bruker teltet som øvingshall for byggfagene, så vi har måttet gjøre noen tiltak i forhold til akustikken, men teltet er vi veldig fornøyd med, sier han.

Bilder: 1 
Vi bruker cookies for at Ramirent skal gi deg en bedre brukeropplevelse. Ved å bruke vår nettside samtykker du til vår bruk av cookies. Les mer.
Ok