Velg land
Forside    Nyheter    Ramirent styrker sin posisjon i Vestfold

Ramirent styrker sin posisjon i Vestfold

10.01.2017

Ramirent kjøpte nylig opp TH Utleie AS i Sandefjord. - Dette oppkjøpet gir oss et godt fotfeste i en region i sterk utvikling, sier Øyvind Emblem, Administrerende direktør Ramirent Norge.

TH Utleie, som ble etablert i Sandefjord i 1985, har i dag fire ansatte som vil være med over til Ramirent.
 – Vi har allerede en del kunder i området, og kan nå betjene våre eksisterende og nye kunder på en enda bedre måte, spesielt med tanke på leveranseevnen, forteller Ole Morten Hystad Larsen, Regionsansvarlig Ramirent Region Sør.
– Vi vil bidra med en nyere maskinpark og et bredere utvalg, og kommer til å tilby TH Utleie sine gamle kunder enda bedre service. I tillegg er TH Utleie sin lokale kompetanse uvurderlig, og det er viktig å ha dette med på veien videre, avslutter Ole Morten Hystad Larsen.

Driftsleder hos TH Utleie, Åge Andreassen, er fornøyd med utviklingen til selskapet. – For oss er det det naturlig steg videre å bli en del av en større aktør, sier han. - Foruten å få tilgang på et større sortiment, er Ramirent en sterk merkevare som vil gi oss tyngde og tilgang på nye markeder med nye kunder og prosjekter.  Andreassen legger til at de får et mer profesjonelt salgsapparat – blant annet en egen dedikert selger, noe som vil føre til økt aktivitet av Ramirent i nærområdet.

Etter at Ramirent kjøpte TH Utleie AS, vil de deres kundesentre dekke markeder fra Drammen til Kristiansand.

Offisiell overtakelse fant sted 1. januar 2017.

For mer informasjon, kontakt:
Adm.Dir.: Øyvind Emblem                                           
Tlf.: 957 51 188
Email: oyvind.emblem@ramirent.no                       

Region ansv.: Ole Morten Hystad Larsen
Tlf.: 908 69 056
Email: ole.morten.hystad.larsen@ramirent.no

Om Ramirent
Ramirent er More Than Machines. Vi er en ledende leverandør av utleieutstyr som kombinerer det beste av utstyr med service og kunnskap, til løsninger som forenkler virksomheten for våre kunder. Vi samarbeider med et bredt spekter av kunder innen bygg og anlegg, industri, verft, offentlig sektor og private.
I 2015 var totalomsetningen for konsernet 636 millioner Euro. Ramirent har 2650 ansatte, fordelt på 288 utleiesteder i 10 land i Norden, Sentral- og Øst-Europa, og vi er notert på NASDAQ OMX Helsinki Ltd.

I Norge hadde Ramirent en omsetning på 1086 MNOK i 2015, og 405 ansatte i 42 kundesentre.