Velg land
Forespør produkt: 0
Forside    Nyheter    Ramirent-moduler til Tau skole

Ramirent-moduler til Tau skole

23.06.2017

Tau skole i Strand kommune i Rogaland, skal bygges om og midlertidige klasserom må bygges. Løsningen ble klasseromsmoduler fra Ramirent. – De hadde et brukt modulbygg som passet veldig godt med våre behov. Planløsning var bra og bygget hadde TEK10 standard, forteller innkjøpsansvarlig i Strand kommune, Bente Aanestad Fjelde.


Karl Erik Valentin Hansen, Country Manager Temporary Space, Ramirent

Grunnen til at den midlertidige skolen opprettes, er fordi to skolebygg skal rives på den nåværende Tau skole. - Skolen står foran en stor utbygging fra sommeren 2017. Mens bygging foregår på Tau i to år, vil 5-7 klasse midlertidig bli flyttet til Bjørheimsbygd skole, forklarer Aanestad Fjelde. - For å øke kapasiteten ved denne skolen trengte vi modulbygg med fire klasserom, sløydsal, lærerrom, toaletter og grupperom.
 
Tidligere skole i Bergen
Den nye skolen skal bestå av 31 moduler som alle oppfyller kravene til de byggetekniske forskriftene, TEK 10. – Vi har god erfaring med moduler i skolesammenheng, forteller Karl Erik Valentin Hansen, Country Manager Temporary Space, Ramirent. – Vi har tidligere hatt suksess med slike løsninger på Varden skole i Bergen, og det er nettopp disse modulene som Tau skole har overtatt, forteller han.
I følge Bente Aanestad Fjelde, vant Ramirent vant anbudskonkurransen på bakgrunn av pris, funksjonalitet og leveringstid.

- Vi er glade for at vi vant anbudet, sier Valentin Hansen. – Dette er et godt bevis på at moduler har flere funksjoner. De kan være til besparelser for offentlige institusjoner eller andre som har behov for midlertidig bygninger i en kortere periode, samt at vi kan resirkulere modulene, forteller han.
 
Modulene skal gi plass til totalt 125 elever, samt lærere og administrasjon.
 
For mer informasjon, vennligst kontakt:
Karl Erik Valentin Hansen
Country Manager Temporary Space, Ramirent
Tlf: 48 46 18 66
Email: keh@ramirent.no 
 
Bente Aanestad Fjelde
Innkjøpsansvarlig, Strand Kommune
Tlf: 51 74 30 87
Email: Bente.Aanestad.Fjelde@strand.kommune.no