Velg land
Forside    Nyheter    RamiFlex™, et nytt system for mobile og fleksible personalbrakker

RamiFlex™, et nytt system for mobile og fleksible personalbrakker

08.09.2017

Ramirent lanserer nå RamiFlex™, et nytt system for mobile og fleksible personalbrakker.

Den unike ekspansjonsstrukturen gir lavere kostnader for transport, lagring og etablering. Hver enhet inneholder personalrom for 12 personer  med omkledningsrom, spiseplass med et lite kjøkken, dusj og toalett.
RamiFlex™ er utviklet av X-Modul AB i samarbeid med Ramirent for virksomheter der hurtige, lette og midlertidige løsninger for personalrom er avgjørende for eksempel  ved planlagte driftsstanser for vedlikeholdsarbeid i blant annet prosessindustrier. Den modulbaserte byggemåten innebærer også at du raskt kan etablere rom for noen få eller flere hundre personer.  

 

”Plug and play”-prinsippet er den grunnleggende tanken i RamiFlex™. Alt i brakkene er forberedt for rask tilkobling. All teknikk er for eksempel samlet i et teknisk rom som kan nås fra utsiden for å forenkle tilkobling av strøm, vann og avløp. Herfra er det også sammenheng mellom strøm, vann og drenering. Hver enhet er tilkoblet via 3 fase / 32 apm / 400 volt system. Modulene er så energieffektive som mulig, inkludert isolasjon og belysning.   

I utfelt og etablert tilstand er RamiFlex™-modulen tre ganger større enn under transport. To moduler får plass på en lastebil med tilhenger og det behøves ingen kran for avlasting eller etablering. En enkelt lastebil kan altså levere personalrom for 24 personer. Det betyr lavere transportkostnader og den raske håndteringen innebærer at du kan være i gang på mindre enn 30 minutter.
Ramiflex™ reduserer kostnader på både ved transport, lagring og etablering. I tillegg er den utstyrt med flere sikkerhetspunkt for å forebygge ulykker.

Ramiflex™ er nå tilgjengelig for utleie, forteller produktleder Trine Lund i Ramirent.

Produktvideo Ramiflex™ er tilgjengelig på YouTube. Se hele videoen her

For å laste ned hele brosjyren, klikk her

For mer informasjon og tilbud, ta kontakt med ditt lokale Ramirent kundesenter. Finn ditt lokale senter

 
Vi bruker cookies for at Ramirent skal gi deg en bedre brukeropplevelse. Ved å bruke vår nettside samtykker du til vår bruk av cookies. Les mer.
Ok