Velg land
Forside    Nyheter    Ruta Entreprenør signerer samarbeidsavtale med Ramirent

Ruta Entreprenør signerer samarbeidsavtale med Ramirent

20.01.2017

Trøndelagsbedriften Ruta Entreprenør har signert en samarbeids avtale med Ramirent om leie av maskiner og utstyr. Avtalen er i første omgang berammet til et år, med mulighet for forlengelse. - Dette er en svært attraktiv avtale for oss, forteller salgssjef i Ramirent Kenneth Stallvik.

Ruta Entreprenør har vokst siden oppstarten i 2007, og har vunnet en rekke prestisjeoppdrag i Trondheimsregionen. Blant annet signalbygget Travbaneveien 1 og Ny Helsevakt – legevaktens nye lokaler på Øya i Trondheim.
- Ruta er en spennende kunde for oss, sier Stallvik. – Vi har i en tid hatt et tett og godt samarbeid med dem, og har i fellesskap kommet frem til gode løsninger.

Vil ha en aktør med god leveringsevne
Ruta Entreprenør vil fortsatt ha stor vekst i 2017, og med mange større prosjekter på gang hadde de behov for å knytte til seg en leverandør med god leveringsevne. - Gjennom den perioden vi har samarbeidet med Ramirent så har vi lært oss å kjenne dem som faglig dyktig, og etterrettelig i sin oppfølging. Da alle andre biter falt på plass så var ikke valget veldig vanskelig, sier innkjøpssjef Jørn Hugdal.

Ruta Entreprenør jobber i all hovedsak med totalentrepriser og starter i løpet av kort tid opp tre nye og spennende prosjekter: Fidestunet i Stjørdal, Sørborgen skole i Klæbu kommune og en større rehabilitering av Nardo Søndre Borettslag.
De har også en byggfornyelsesavdeling som tar på seg både mindre og større oppdrag i ROT markedet.


For mer informasjon, vennligst kontakt:
Jørn Hugdal, innkjøpssjef Ruta Entreprenør
Email: jorn@ruta.no
Tlf : 908 32 884

Kenneth Stallvik, salgssjef Ramirent
Email: kenneth.stallvik@ramirent.no
Tlf: 994 89 518