Velg land
Forside    Nyheter    Flow Group og Ramirent med rammeavtale

Flow Group og Ramirent med rammeavtale

04.05.2017

Ramirent har inngått rammeavtale med Flow Group om levering av utstyr over hele landet.


Mads Meisingset Flow Group

- Vi er svært glade over å samarbeide med en så solid aktør som Flow, sier Trond Vea, salgsansvarlig Ramirent Region Øst. – Vi har hatt en svært god dialog under hele prosessen og har hatt en god følelse hele veien, smiler Vea.
Avtalen innebærer at alle Flow sine selskaper skal benytte seg av Ramirent når man skal leie utstyr.
 
Leveringsevne avgjørende
Flow Group er en av Norges ledende selskaper innen teknisk infrastruktur på bedriftsmarkedet, og daglig leder Mads Meisingset er fornøyd med avtalen: - Flow Group har vekstambisjoner og vi tenker langsiktig. For oss er det avgjørende med en landsdekkende aktør med høy leveringsgrad, forteller han. – Markedet vi opererer i etterspør totalleveranser på alle tekniske løsninger til et bygg, og derfor føler vi at det var strategisk riktig å velge Ramirent da de er en solid og trygg aktør i markedet.
 
Trond Vea setter pris på omtalen. – Slik tilbakemelding er en fin bekreftelse på at vi jobber riktig. Flow Group har en offensiv strategi og vi gleder oss til et godt samarbeid, sier han.
 
Flow Group har per i dag kontorer i Oslo, Bergen, Trondheim og Arendal, men har ambisjoner om å utvide utover landegrensene. – Vi tenker utover Norges grenser og det er derfor riktig av oss å samarbeide med Ramirent som har kontorer over hele Skandinavia, avslutter Meisingset
 
For mer informasjon, vennligst kontakt:
Mads Meisingset, daglig leder Flow Group
Tlf: 906 02 485
Email: mads.meisingset@flow-group.no
 
Trond Vea, salgsansvarlig Ramirent region øst
Tlf: 91701316
Email: trond.vea@ramirent.no

Les også saken på Bygg.no og VVS Aktuelt
 
Vi bruker cookies for at Ramirent skal gi deg en bedre brukeropplevelse. Ved å bruke vår nettside samtykker du til vår bruk av cookies. Les mer.
Ok