Velg land
Forside    Karriere/Career

Karriere hos Ramirent?


I Ramirent har vi medarbeidere innen mange ulike yrkesgrupper. Kunnskap og kompetanse er ett av våre sterkeste ”produkter”, i tillegg til å leie ut maskiner og utstyr. Vi gir kundene tilgang til vår kunnskap og erfaring, hver gang de skal leie utstyr. Våre kunder bistås gjennom hele prosjektet – fra planlegging og prosjektering, til avslutning og nedrigging.
Vi er More Than Machines.

I Ramirent skal alle ha en meningsfull jobb, og en mulighet til å utvikle seg. Ramirent jobber målrettet med opplæring og utvikling for de ansatte. Det gjennomføres lederutviklingskurs, våre selgere er kontinuerlig med på å utvikle selskapets salgsstrategi og Ramirentskolen ivaretar opplæring i bruk av utstyr og riktig fokus på HMS.

Vi ønsker at de ansatte skal leve opp til våre verdier som er å være åpen, progressiv og engasjert. Vi setter også ærlighet og redelighet høyt, og det er kundens behov som settes i sentrum. 


Dersom du føler at du har den rette bakgrunnen eller innstillingen, kan Ramirent være din neste arbeidsgiver. Ramirent er en spennende bedrift i stadig utvikling. Vi trenger kvalifiserte arbeidstakere på mange områder rundt i landet, og vi har et hyggelig og uformelt arbeidsmiljø.
Vi bruker cookies for at Ramirent skal gi deg en bedre brukeropplevelse. Ved å bruke vår nettside samtykker du til vår bruk av cookies. Les mer.
Ok