Velg land
Forside    best i byen

VERKTØY OG MASKINER TIL ALLE SOM BYGGER!Ramirent skal være BEST I BYEN – for at du som kunde skal være fornøyd!

Ramirent tar hånd om alle behov rundt byggeprosessen: fra utleie av enkelt håndholdt utstyr – til planlegging, utstyr, opplæring og opprydding rundt byggeplassen.
 
Dette gjør vi på en måte som gjør byggeprosessen effektiv, trygg, økonomisk og miljøvennlig – enten det er små bygg eller store, sammensatte byggeprosjekter!

 

Kvalitet og trygghet

Det er stor kvalitetsforskjell på verktøy og maskiner. Med godt verktøy går jobben raskere og resultatet blir bedre. Ramirent har bransjens bredeste og nyeste maskinpark. Vi stiller svært høye krav til anskaffelser, vedlikehold, testing og kvalitetssikring av verktøy og maskiner. Du kan være trygg på at du har godt verktøy når du velger Ramirent.

 

Stor tilgjengelighet

Fleksibilitet er viktig. Hent der det passer best – levér der det passer best – eller få utstyret levert. Ramirent er nær der dere er.

 

Øk sikkerheten med gode kurs

Arbeidsmiljøloven pålegger arbeidsgivere å sikre at alle arbeidstakere har fått nødvendig opplæring, øvelse og instruksjon i sikker bruk av utstyr. Kunnskap gir tryggere arbeidsplasser, færre skader på personer og utstyr, økt produktivitet, bedre trivsel, effektivitet og lønnsomhet. På Ramirentskolen har opplæringen en kvalitet som ivaretar de til en hver tid gjeldende krav. Se vårt store utvalg av kurs – bl.a lift- og sikkerhetskurs.

Les mer på www.ramirent.no/kurs

Lønnsomt samarbeid

Det er mange faktorer som påvirker lønnsomheten. Blant annet kundegrunnlaget, type jobber, medarbeidere, prosjektledelse og økonomistyring. Ramirent kan bidra med det som handler om valg av riktige løsninger, solid kvalitet, sikkerhet, tilgjengelighet, fleksibilitet og ikke minst kunnskap om hva som er gunstig for deres virksomhet.


Summen av alt dette gir god lønnsomhet!

 
Og vi har hårete mål! Vi skal rett og slett være BEST I BYEN!
 
Prøv oss
Vi vil gjerne at du utfordrer oss! Bestill en levering og opplev oss. Vi mener du vil oppleve Ramirent mer som en samarbeidspartner enn en leverandør.
 
Bestillingen din kan hentes og leveres på våre fem anlegg i Stor-Oslo – og kan innleveres ved valgfri avdeling.
 
Ramirent tilbyr produkter og services som sammen skaper skreddersydde løsninger:
- Småmaskiner og håndholdt verktøy.
- Lifter og heiser.
- Anleggsmaskiner
- Elektro/varme
- Moduler/containere
- Byggmaskiner
- Stillas
 
Vi skal være best i byen:
- Vi har produktene på lager (bl.a fem hentepunkter i Oslo).
- Nytt og moderne materiell.
- Kontrollert og sertifisert utstyr før utlevering.
- Egne fagavdelinger – til din disposisjon!
 
Fordeler ved å leie
Det er mange fordeler ved å leie – bl.a økonomiske fordeler, sikkerhet, utstyr/service og miljømessige fordeler når flere brukere utnytter samme utstyr.
 
More Than Machines
Ramirent er More Than Machines. Vi er den ledende leverandøren av utleieutstyr, som kombinerer det beste av utstyr med service og kunnskap, til løsninger som forenkler virksomheten for våre kunder. Vi samarbeider med et bredt spekter av kunder innen bygg og anlegg, industri, verft, offentlig sektor og private.
 
Nytt nå er at vi også kan visualisere og simulere byggeprosessen i forkant, slik at dere som byggherre og entreprenør kan være trygge på at alle eventualiteter er fanget opp. 
 
Ramirent er også ISO-sertifisert.

Kontakt oss – finn ditt nærmeste senter her:

http://www.ramirent.no/kontakt.aspx 

Vi bruker cookies for at Ramirent skal gi deg en bedre brukeropplevelse. Ved å bruke vår nettside samtykker du til vår bruk av cookies. Les mer.
Ok