Velg land
Forside    Nyheter    Arkiv

Siste 5 Nyheter

19.06.2018
Ramirent er stolt av å bli valgt ut som en av to leverandører til Mesta Norge. Avtalen som er landsdekkende, gjelder alle forespørsler og er en viktig brikke for Ramirent sin videre satsing mot infrastrukturmarkedet i Norge.
11.06.2018
Hvert år kastes det flere tonn med plast fra norske byggeplasser. Dette er en stor miljøutfordring. Norsk Gjenbruk AS og Ramirent har i samarbeid utviklet Modulcover, et dekke som brukes på byggmoduler i stedet for plast. Det er forventet at dette vil spare miljøet og Ramirent for mellom 8 – 12 tonn plast bare i Norge!
22.05.2018
WK Entreprenør og Ramirent signerte nylig en prosjektavtale om levering av materiell- og murheiser til Harbitz Torg i Oslo. Dette Ramirents første avtale med WK Entreprenør i Oslo-regionen.
16.05.2018
Heis- og rulletrappleverandøren Kone har signert en avtale med Ramirent om leie av utstyr over hele landet.
09.04.2018
Årets Vei og Anleggsmesse 2. – 6. mai på Hellerudsletta nærmer seg med stormskritt, og Ramirent har i år en stand inne på 54 kvm (merket i utstillerkartet, Hg26). Tema for standen er HMS og sikkerhet og vi har mye å vise de besøkende.
 
Vi bruker cookies for at Ramirent skal gi deg en bedre brukeropplevelse. Ved å bruke vår nettside samtykker du til vår bruk av cookies. Les mer.
Ok