Velg land
Forespør produkt: 0
Forside    Nyheter

Siste 5 Nyheter

24.01.2017
Oslos største byggeplass, Nasjonalmuseet på Vestbanen, har fått byens største brakkerigg.
20.01.2017
Trøndelagsbedriften Ruta Entreprenør har signert en samarbeids avtale med Ramirent om leie av maskiner og utstyr. Avtalen er i første omgang berammet til et år, med mulighet for forlengelse. - Dette er en svært attraktiv avtale for oss, forteller salgssjef i Ramirent Kenneth Stallvik.
10.01.2017
Ramirent kjøpte nylig opp TH Utleie AS i Sandefjord. - Dette oppkjøpet gir oss et godt fotfeste i en region i sterk utvikling, sier Øyvind Emblem, Administrerende direktør Ramirent Norge.
03.08.2016
Den norske virksomheten i Otech Group har skrevet under på en 3-årig avtale med Norges ledende maskin- og utstyrsutleier Ramirent. Med denne avtalen får Otech tilgang til Norges største maskinutleiepark, og vil alltid ha tilgang til riktig utstyr til jobbene som de skal utføre.
23.02.2016
Styret i Ramirent har ansatt Tapio Kolunsarka som ny President og CEO for Ramirent Plc. Magnus Rosen har valgt å gå videre til nye karrieremuligheter, og skiftet av leder for konsernet vil skje i august. Lederskiftet medfører ingen endringer i ledelsen for Ramirent Norge.