Velg land
Forespør produkt: 0
Forside    Nyheter

Siste 5 Nyheter

23.06.2017
Tau skole i Strand kommune i Rogaland, skal bygges om og midlertidige klasserom må bygges. Løsningen ble klasseromsmoduler fra Ramirent. – De hadde et brukt modulbygg som passet veldig godt med våre behov. Planløsning var bra og bygget hadde TEK10 standard, forteller innkjøpsansvarlig i Strand kommune, Bente Aanestad Fjelde.
24.05.2017
Tidligere i vår under Ramirents anleggsdag på Jessheim, kunne man for første gang se deres egenutviklede barrieresystem for arbeid på vei: SafePass™. Nå som «katten er ute av sekken», er de klare for å rulle systemet ut i hele landet.
12.05.2017
ISO sertifisering og størrelse viktig Etter en tøff anbudsrunde har Isachsen Gruppen valgt Ramirent som en av to hovedleverandører av leieutstyr.
08.05.2017
6. april holdt Ramirent samling for verneombudene i selskapet hvor de ble informert Inkluderende Arbeidsliv (IA) og HMS. – Det er viktig at alle kjenner til mulighetene og de løsninger som er tilstede, forteller Niklas Glerup, HMS Koordinator i Ramirent. - Det er bedre å få våre kolleger raskt tilbake på jobb, enn å la de gå sykmeldt over lengre tid.
04.05.2017
Ramirent har inngått rammeavtale med Flow Group om levering av utstyr over hele landet.