Velg land

TEK10 moduler reduserer energikostnadene automatisk

Med TEK10, og moduler av nyere standarder, trenger man ikke tenke energibesparelser; alt er allerede gjennomtenkt og ivaretatt! Her er også arealet utnyttet på en helhetlig måte, slik at både totalarealet og antall moduler kan kuttes ned betraktelig.

I TEK10-moduler er både ventilasjonssystemer og styring av varme og lys integrert. Sammen med god isolering sørger dette for energibesparelser sammenlignet med  gamle moduler. I tillegg legger lyse og luftige rom til rette for en effektiv og trivelig arbeidsdag.

I en TEK10-rigg er det rom for trivsel!

De nye modulene er større, gir rom for flere arbeidsplasser, og det er interessant å se på energibesparelser per kontorplass og ikke per modul. Med TEK10 kan du redusere behovet for antall moduler betraktelig.


Beveg pekeren over skissene under, og lær mer om våre TEK10 moduler.
 

Ordinære moduler

Disse modulene oppfyller ikke regelverket iht TEK10-normen.

High-Class moduler

Modulene er 100% kompatibel med TEK10-normen.
 
 
 
 
 
 

Ordinære moduler

Standardmoduler kan være store energiforbrukere. Dårlig isolasjon og lite fokus på riktig oppvarming og belysning, kan gi høye strømregninger.

Ventilasjon

High-Class moduler har et ypperlig ventilasjonsystem som sørger for luft av god kvalitet gjennom hele arbeidsdagen. Dette er spesielt viktig i f.eks møterom hvor mange personer oppholder seg sammen over lengere tid.

Designet etter ditt behov

En god forvaltning av arealet i High-Class modulene legger til rette for fleksible løsninger. Du bestemmer om du vil innrede som resepsjon, skifterom, garderobe eller kontor.  Moduler med toalettfasiliteter leveres selvsagt også handicaptilpasset.

         

Større moduler med bedre plass

High-Class modulene er 2,95 x 8,4 meter, og gir rom for flere kontorplasser enn standardmoduler. Det gode ventilasjonssystemet tillater flere arbeidsstasjoner i hver modul, og man kan innrede til fire personer uten at dette går på bekostning av rom- og luftkvalitet. På denne måten klarer man seg med færre moduler totalt. 

    

High-Class reduserer strømutgifter

Vi isolerer tak, vegger og gulv etter standarden for permanente bygg. Tak og gulv er isolert med 225mm mineralull extrem 33 og yttervegger har 200mm mineralull extrem 33.

Varmen blir dermed godt ivaretatt, og det er intet svinn. Du sparer opptil 50% av energiforbruket i disse modulene, sammenlignet med standardmoduler.

Saler til ulik bruk

Moduler kan settes sammen og etablere store rom og saler til ulik benyttelse. De dekker behovet for store/små kantiner, kjøkken, møterom eller åpne kontorlandskap.

Vi bruker cookies for at Ramirent skal gi deg en bedre brukeropplevelse. Ved å bruke vår nettside samtykker du til vår bruk av cookies. Les mer.
Ok